II Gala benèfica, un dia inoblidable

Dissabte 3 de desembre tindrà lloc la II Gala Albert Sidrach en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del Sarcoma d’Ewing. El sopar tindrà lloc a les 19.30 h a l’emblemàtic Castell de Peralada.

La voluntat de la família i els amics de l’Albert és perpetuar el seu record i el seu sentit de vida i lluita mitjançant diferents actes i esdeveniments anuals, que culminaran dins el calendari amb aquest gran sopar.

Els objectius d’aquest sopar són:

Comunicar

Prendre’n consciencia i divulgar la naturalesa de la malaltia, així com comunicar els efectes devastadors de la seva metàstasis en l’ésser humà, i el patiment que aquesta malaltia aporta, no només als pacients, sinó a tot al seu entorn.

Emocionar

Els familiars directes i l’entorn de la família de l’Albert Sidrach Díaz són el motor i l’exemple d’una vida que va acabar-se massa aviat, malauradament, com moltes altres que ploren en silenci l’enyor, la lluita, el desig i les mil preguntes sense resposta d’una loteria que té un mal final. Però, hem de seguir lluitant, per seguir creient, per seguir intentant aflorar qualsevol exemple de vida i de superació.

Col·laborar

Compromís, intenció i sobretot col·laboració són els fonaments de valor que permetran dimensionar aquest esdeveniment amb un objectiu clar: la recaptació solidaria.

Entretenir

Volem generar un esdeveniment que busca comunicar per emocionar i efectivament, col·laborar en l’objectiu més primari del propi esdeveniment, és a dir recaptar recursos… ara bé, aquest acte neix també per somriure de nou i apreciar més que mai el valor de la paraula vida.

c/ Tarragona, 13 1r 2a
17600 Figueres
info@associacioalbertsidrach.org
NIF: G-55341796